Yaden tiimi

Maria (omistaja) 
Cidesco, SKY-kosmetologi, fytonomi, ravintoterapeuttiopiskelija.

Olen ollut kauneudenhoitoalalla melkein 15- vuoden ajan. Day Spa Yade avasi ovensa ensimmäistä kertaa kesäkuussa 2010.

Aloitin urani kauneudenhoitoalalla tekemällä päätyökseni ripsienpidennyksiä. Nykyään suurin intohimoni on kokonaisvaltainen ihon hoitaminen sekä terveyden tukeminen ravitsemuksen keinoin. Vuosien kokemus ravitsemus- ja kauneudenhoitoalalta takaa pitkäkestoisia ja kokonaisvaltaisia tuloksia ihonhoidossa.

Mikäli sinulla on haasteita vaikeiden iho-ongelmien kanssa tai kaipaat tukea ravitsemuksellisissa asioissa, voit kääntyä puoleeni. Ravintoneuvonnan vastaanotot aloitan piakkoin. 

Minulle voit laittaa viestiä maria@dayspayade.fi


Pia
SKY-kosmetologi.

Kosmetologina haluan auttaa ja ohjeistaa asiakkaitani ihon hoidossa, etsiä heidän ihonhoidollisiin ongelmiin sopivia ratkaisuja, sekä antaa keholle hetken aikaa rentoutua.

Palveluihini kuuluvat monipuoliset kosmetologiset hoidot ammattitaidolla ja huolella tehtynä. Erityisesti kasvohoidot sekä vartalosokeroinnit ovat lähellä sydäntäni.

Tärkeintä työssäni minulle on, että pystyn tarjoamaan asiakkailleni hoitokokemuksen, josta jokainen poistuu rentoutuneena ja hyvällä mielellä.

Täällä Day Spa Yadessa olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2018

Minulle voit laittaa viestiä kosmetologipia@dayspayade.fi

Stella
SKY-kosmetologi, kynsiteknikko, kosmetiikkaneuvoja, hyvinvointivalmentaja.

Minulla on kova halu auttaa, ymmärtää ja hoitaa erilaisia ongelmia ihossa. Työni parhaita puolia on kun saamme yhdessä asiakkaan kanssa parannettua hänen ihoaan!

Toinen intohimoni on ehdottomasti kynnet. Kouluttauduin v. 2021 kynsiteknikoksi ja tämä vahvisti sen, että olen oikealla alalla. Pikkutarkka näpertely ja erilaiset koristelut veivät minut mukanaan eikä loppua näy.

Hoitojeni aikana huoneestani kuuleekin usein hervotonta naurua kynsien parissa tai kuorsausta rentouttavien hoitojen merkeissä. 

Minulle voit laittaa viestiä stella@dayspayade.fi