Terranova Fermented Turmeric Fermentoitu kurkuma
Loppunut

Terranova Fermented Turmeric Fermentoitu kurkuma

31,90 €
sis. 14 % ALV
Terranova 100% luonnolliset ja bioaktiiviset ravintolisät
Loppunut

Terranovan ravintolisät ovat aidosti puhtaita, luonnollisia ja täysin täyteaineettomia. Tuotteiden suunnittelussa on hyödynnetty ravintoaineiden välistä synergiaa. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia ja kasviperäisiä, joten ne sopivat näin useimmille. 

Terranova on kehittänyt kaksi uraauurtavaa menetelmää varmistaakseen tuotteidensa tuoreuden ja toimivuuden: 

Magnifood Complex tehostaa kehosi ja ravinteiden välistä vuorovaikutusta ja PhytoFRESH -tuorepakastekuivaus takaa kasvien ravinnerikkauden ja hyödyn kehollesi.

Terranova Fermentoitu Kurkuma:

  • Fermentointi aktivoi kurkuman sisältämän kurkumiinin, mutta myös muut terveydelle hyödylliset ainesosat
  • Kurkumajuuri ja sen aineosat, kuten kurkumiini ja muut kurkuminoidit ovat tunnettuja niiden antioksidanttisista vaikutuksistaan. 
  • Lisäksi sillä voi olla myös lukuisia muita edullisia vaikutuksia terveyteen.
  • Fermented Turmeric FERMERIC™ on erittäin bioaktiivista ja hyvin imeytyvää kurkumajuurta, joka on hellävarainen eikä ärsytä ruuansulatuskanavaa. Pienempikokoiset polyfenolit imeytyvät tehokkaammin ja fermentoidussa kurkumassa teho on voimakkaampi jo pienemmällä annostuksella.
  • Fermentointi lisää yrttien bioaktiivisuutta ja antioksidanttien määrää verrattuna fermentoimattomaan yrttiin.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

Fermentoitu kurkumajuuri [Fermeric™]*- (Curcuma longa)250 mg – sisältää kurkumiinia>1.2 %– sisältää kurkuminoideja>2.0 %– sisältää parabiootteja (ei-aktiivisia mikrobeja)>5 miljardia CFUKurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)100 mgKasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)

Käyttöohje: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

Fermenterad gurkmejarot [Fermeric™] (Curcuma longa)250 mg– innehåller curcumin>1,2 %– innehåller curcuminoider>2,0 %– innehåller miljarder parabioter>5 CFUKronärtskockablad (frystorkad)25 mgKapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas ej för gravida eller ammande.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.