Terranova B6-vitamiini 50mg Complex 50 vegekaps.

Terranova B6-vitamiini 50mg Complex 50 vegekaps.

24,90 €
sis. 14 % ALV
Terranova 100% luonnolliset ja bioaktiiviset ravintolisät.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Terranovan ravintolisät ovat aidosti puhtaita, luonnollisia ja täysin täyteaineettomia. Tuotteiden suunnittelussa on hyödynnetty ravintoaineiden välistä synergiaa. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia ja kasviperäisiä, joten ne sopivat näin useimmille. 

Terranova on kehittänyt kaksi uraauurtavaa menetelmää varmistaakseen tuotteidensa tuoreuden ja toimivuuden: 

Magnifood Complex tehostaa kehosi ja ravinteiden välistä vuorovaikutusta ja PhytoFRESH -tuorepakastekuivaus takaa kasvien ravinnerikkauden ja hyödyn kehollesi.

Terranova Bioaktiivinen B6-vitamiini:

  • Terranova B6-vitamiini 50 mg Complexissa B6-vitamiini on bioaktiivisessa pyridoksaali 5-fosfaatti -muodossa (P-5-P), joka on keholle optimaalinen ja tehokkaasti imeytyvä muoto. 
  • B6-vitamiinia tarvitaan hormonitoiminnalle energiantuotantoon, hermostolle, homokysteiinin aineenvaihduntaan ja kivennäisaineiden imeytymiselle.
  • Tuotteen sisältämä Magnifood-kasviyhdistelmä tukee B6-vitamiinin hyväksikäyttöä kehossa.

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX375 mg

Stabiloitu riisinlese175 mg

Ruusunmarja (tuorepakastekuivattu, luomu)50 mg

Vihreä kauran siemen (tuorepakastekuivattu, luomu)50 mg

Punajuurimehu ja lehdet (tuorepakastekuivattu, luomu)50mg

Kurpitsansiemenjauhe50 mg

Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)95 mg***

B6-vitamiini (pyridoksaali-5-fosfaatti)50 mg, 3571** vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)***

B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja EU:ssa on 12 mg. Tästä tuotteesta saatavan B6-vitamiinin vuorokausiannos (50 mg) ylittää tämän määrän. 

Ei pitkäaikaiseen käyttöön

EI SISÄLLÄ TÄYTEAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.(Huom! Vihreä kauransiemen voi sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.)

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää.  Säilytettävä huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

MAGNIFOOD COMPLEX375 mg

Stabiliserat riskli175 mg

Nypon (frystorkad, ekologisk)50 mg

Grönt havrefrö (frystorkad, ekologisk) 50 mg

Rödbetsjuice och -blad (frystorkad, ekologisk)50 mg

Pumpafröpulver50 mg

Kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa)95 mg***

B6-vitamin (pyridoxal-5-fosfat)50 mg, 

3571**av referensvärdet för det dagliga intaget %***Det säkra dagliga intaget av B6-vitamin i EU är 12 mg. Det dagliga intaget av B6-vitamin från denna produkt (50 mg) överskrider denna mängd. Ej för långvarigt bruk.

INNEHÅLLER INGA FYLLNADSMEDEL ELLER KONSERVERINGSMEDEL, VETE, GLUTEN, SOJA, JÄST, MJÖLKBESTÅNDSDELAR, SOCKER, SÖTNINGSMEDEL ELLER FÄRGER. VEGANSK.

Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Doseringsanvisningen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttill skott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Rekommenderas inte för gravida.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.