Ilmainen toimitus yli 60€:n tilauksiin!
Saharogya Tulsi Yrttiuutekapselit 500mg 60 kaps.
Uutuus

Saharogya Tulsi Yrttiuutekapselit 500mg 60 kaps.

19,90 €
sis. 14 % ALV
Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Saharogya

Ravintolisämme ovat kasviuutteita, jotka ovat useita kertoja vahvempia kuin kasvista tai sen juuresta jauhetut ravintolisät. Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan. Jo antiikin ajoista lähtien yrttejä ja kasveja on käytetty niiden parantavien voimien vuoksi. Nämä lääkeyrtit tai -kasvit toimivat erinomaisena mekanismina tukemassa epäpuhtauksien poistossa, oireiden vähentämisessä sekä pyrkimyksenä luomaan vastustuskykyä. Ayurveda on oleellinen osa harmonisen tasapainon luomisessa mielen, kehon ja sielun välillä, uudistaen samalla koko kehoa.

Tulsi Yrttiuutekapselit:

  • Tukee vastustuskykyä sekä hengityselinten toimintaa
  • Voimakas adaptogeeni ja antioksidantti.
  • Voi auttaa kehoa kestämään monenlaisia stressiä ayurvedan mukaan. Tulsin nauttiminen voi toimia ennaltaehkäisevänä valmisteena, joka vaikuttaa myönteisesti yleiseen terveyteen pyrkimällä vahvistamaan immuunijärjestelmää. Tulsi sopii erityisesti sinulle, jolla Vata on päässyt valloilleen.
  • Tulsia on pidetty ayurvedassa vuosituhansia luonnollisena yrttinä vilustumisen ja yskän helpottamisessa. Se pyrkii lievittämään tukkoisuutta, pyrkii rauhoittamaan kurkkua, auttaa erittämään limaa, mikä voi helpottaa hengityselimien toimintaa. Se tukee hengitysteitä infektioissa.
  • Saattaa helpottaa stressiä ja ahdistusta


Ainesosat: Tulsi-uute (Intia), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselinkuori, kasviperäinen)

Vuorokausiannos: 1 kapseli, sisältää Tulsi-uutetta 500 mg Annostus: 1 kapseli niellään nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää. Säilytys kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja

Ingredienser: Tulsi-extrakt (Indien), hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal, vegetabiliskt ursprung)

Daglig dos: 1 kapsel, innehåller Tulsi-extrakt 500 mg. Dosering: 1 kapsel sväljs med vätska. Överskrid inte dosen. Förvara på en torr, sval plats och skyddad från ljus. Ej inom räckhåll för barn. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstilArvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.