Ilmainen toimitus yli 60€:n tilauksiin!
Saharogya Triphala Yrttiuutekapseli 500mg 60 kaps.
Uutuus

Saharogya Triphala Yrttiuutekapseli 500mg 60 kaps.

19,90 €
sis. 14 % ALV
Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Saharogya

Ravintolisämme ovat kasviuutteita, jotka ovat useita kertoja vahvempia kuin kasvista tai sen juuresta jauhetut ravintolisät. Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan. Jo antiikin ajoista lähtien yrttejä ja kasveja on käytetty niiden parantavien voimien vuoksi. Nämä lääkeyrtit tai -kasvit toimivat erinomaisena mekanismina tukemassa epäpuhtauksien poistossa, oireiden vähentämisessä sekä pyrkimyksenä luomaan vastustuskykyä. Ayurveda on oleellinen osa harmonisen tasapainon luomisessa mielen, kehon ja sielun välillä, uudistaen samalla koko kehoa.

Triphala yrttiuutekapselit:

  • Pyrkii tukemaan ruoansulatusta ja suoliston hyvinvointia
  • Ayurvedassa se tunnetaan "sisäelinten huoltajana", ja se on perinteinen Ayurveda-monikäyttöyrttivalmiste, jolla pyritään ayurvedan mukaan enneltaehkäisemään sairastumista sekä tukemaan parantumista useissa eri vaivoissa.
  • Triphala pyrkii auttamaan ruoansulatuksessa ja paksusuolen puhdistuksessa. 
  • Triphalaa on käytetty antiikin ajoista lähtien luonnon ruoansulatuslääkevalmisteena. Ayurvedassa Triphala pyrkii tasapainottamaan paksusuolen ja kuukautiskierron virtausta ja se yrittää syväpuhdistaa ruoansulatuskanavaa
  • Triphala sopii kaikille, mutta jos sinulla on oikein herkkä vatsa tai olet vata-kehotyyppiä niin kokeile pienillä annostuksilla.

Ainesosat: Triphalauute: Amalaki-uute 33 % (Intia), Bibhitaki-uute 33 % (Intia), Haritaki-uute 33 % (Intia) hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselinkuori, kasviperäinen)

Vuorokausiannos: 1 kapseli, sisältää Triphala-uutetta 500 mg Annostus: 1 kapseli niellään nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää. Säilytys kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja

Ingredienser: Triphala-extrakt: Amalaki-extrakt 33% (Indien), Bibhitaki-extrakt 33% (Indien), Haritaki-extrakt 33% (Indien) Hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal, vegetabiliskt ursprung)

Daglig dos: 1 kapsel, innehåller Triphala-extrakt 500 mg Dosering: 1 kapsel sväljas med vätska. Överskrid inte dosen. Förvara på en torr, sval plats och skyddad från ljus. Ej inom räckhåll för barn. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Ett näringstillskott ersätter inte ett mångsidigt och balanseratArvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.