Ilmainen toimitus yli 60€:n tilauksiin!
Saharogya Shavatari 750 mg 60 kaps.
Uutuus

Saharogya Shavatari 750 mg 60 kaps.

15,54 €
sis. 14 % ALV
Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Saharogya

Ravintolisämme ovat kasviuutteita, jotka ovat useita kertoja vahvempia kuin kasvista tai sen juuresta jauhetut ravintolisät. Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan. Jo antiikin ajoista lähtien yrttejä ja kasveja on käytetty niiden parantavien voimien vuoksi. Nämä lääkeyrtit tai -kasvit toimivat erinomaisena mekanismina tukemassa epäpuhtauksien poistossa, oireiden vähentämisessä sekä pyrkimyksenä luomaan vastustuskykyä. Ayurveda on oleellinen osa harmonisen tasapainon luomisessa mielen, kehon ja sielun välillä, uudistaen samalla koko kehoa.

Shavatari 750mg:

  • Tukee naisen kuukausittaista hormonitasapainoa. 
  • Pyrkii vaikuttamaan tasoittavasti myös mieleen, hermostoon, stressinsietoon ja unen laatuun. 
  • Shatavari sopii sekä nuorille naisille että jo vaihdevuodet saavuttaneille.
  • Täsmävalmiste naiselle. Tukee seksuaalisuutta ja ikiaikaisten ayurvedisten oppien mukaan on ennen kaikkea valmiste naisen hyvinvointiin ja feminiinisyyden tukemiseen. 
  • Tasapainottaa Pitta-elementtiä.

Ainesosat: Shatavari (Asparagus racemosus)

Sopii vegaaneille, sokeriton, laktoositon ja gluteeniton.

Vuorokausiannos: 1-2 tablettia. Yksi tabletti sisältää Shatavaria 750 mg. Nauti kahdesti päivässä, niellään nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää. Säilytys kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja

Ingredienser: Shatavari (Sparris racemosus)

Lämplig för veganer, sockerfri, laktosfri och glutenfri.

Daglig dos: 1-2 tabletter. En tablett innehåller Shatavari 750 mg. Njut två gånger om dagen, sväljs med vätska. Överskrid inte dosen. Förvara på en torr, sval plats och skyddad från ljus. Ej inom räckhåll för barn. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.