Ilmainen toimitus yli 60€:n tilauksiin!
Saharogya Neem Yrttiuutekapselit 500mg 60kaps. HUOM PVM 5/24
-50%

Saharogya Neem Yrttiuutekapselit 500mg 60kaps. HUOM PVM 5/24

50 % alennus
9,95 € 19,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 9,95 €
sis. 14 % ALV
Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Saharogya

Ravintolisämme ovat kasviuutteita, jotka ovat useita kertoja vahvempia kuin kasvista tai sen juuresta jauhetut ravintolisät. Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan. Jo antiikin ajoista lähtien yrttejä ja kasveja on käytetty niiden parantavien voimien vuoksi. Nämä lääkeyrtit tai -kasvit toimivat erinomaisena mekanismina tukemassa epäpuhtauksien poistossa, oireiden vähentämisessä sekä pyrkimyksenä luomaan vastustuskykyä. Ayurveda on oleellinen osa harmonisen tasapainon luomisessa mielen, kehon ja sielun välillä, uudistaen samalla koko kehoa.

Saharogya Neem Yrttiuutekapselit:

  • Auttaa puhdistamaan elimistöä ayurvedan mukaan
  • Neemillä on ainutlaatuinen terapeuttinen arvo ayurvedassa, ja sitä kutsutaankin usein "elämää ylläpitäväksi puuksi", ayurvedassa "tukena yleislääkkeenä ns.kaikille sairauksille", "yhden puun apteekiksi" tai "luonnon apteekiksi". Ayurvedassa tämä puu tarkoittaa "hyvää terveyttä", ja sitä käytetään ayurvedassa tulehduksissa, kuumeessa, ihosairauksissa ja hammassairauksissa tukemassa sairauksien hoidossa.
  • Neem on voimakas luonnon antioksidantti, ja sitä käytetään ayurvedassa hoitavana yrttinä toksiinien kertymistä vastaan, vahvistamaan vastustuskykyä, ehkäisemään infektioita ja edistämään yleistä hyvinvointia.
  • Tukee maksan ja munuaisten toimintaa
  • Tukee ihon ja hiusten hyvinvointia, saattaa hillitä aknen oireita

Ainesosat: Neem-uute (Intia), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselinkuori, kasviperäinen)

Vuorokausiannos: 1 kapseli, sisältää Neem-uutetta 500 mg. Annostus: 1 kapseli niellään nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää

Säilytys kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ingredienser: Neemextrakt (Indien), Hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal, grönsaker)

Daglig dos: 1 kapsel, innehåller Neem-extrakt 500 mg. Dosering: 1 kapsel sväljs med vätska. Överskrid inte dosen

Förvara på en torr, sval plats och skyddad från ljus. Ej inom räckhåll för barn. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

 Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.