Ilmainen toimitus yli 60€:n tilauksiin!
Saharogya Amla Jauhe 100g
Uutuus

Saharogya Amla Jauhe 100g

7,90 €
sis. 14 % ALV
Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Saharogya

Ravintolisämme ovat kasviuutteita, jotka ovat useita kertoja vahvempia kuin kasvista tai sen juuresta jauhetut ravintolisät. Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan. Jo antiikin ajoista lähtien yrttejä ja kasveja on käytetty niiden parantavien voimien vuoksi. Nämä lääkeyrtit tai -kasvit toimivat erinomaisena mekanismina tukemassa epäpuhtauksien poistossa, oireiden vähentämisessä sekä pyrkimyksenä luomaan vastustuskykyä. Ayurveda on oleellinen osa harmonisen tasapainon luomisessa mielen, kehon ja sielun välillä, uudistaen samalla koko kehoa.

Amla:

  • Amblapuun hedelmä on täynnä tärkeitä hivenaineita ja vitamiineja. 
  • Se tunnetaan erityisesti vastustuskyvyn ja aineenvaihdunnan tukijana!
  • Pyrkii lievittämään vatsan happovaivoja
  • Pyrkii tukemaan aivojen luonnollista toimintaa, pyrkii lievittämään stressiä ja helpottamaan unensaantia
  • Pyrkii tukemaan maksan, sydämen ja keuhkojen normaalia toimintaa

Suositeltu vuorokausiannos: Sekoita 1 tl (2,5 g) jauhetta lämpimään veteen. Nauti sisäisesti kahdesti päivässä.

Vaihtoehtoisesti voit sekoittaa amlajauhetta vesitilkkaan ja käyttää myös ulkoisesti päänahkaan. Amla tukee, jos sinulta lähtee hiuksia. Amlaa käytetään intiassa hiusten hoitoaineena koska sen tiedetään hoitavan kuivia ja karheita hiuksia. Amla on runsas välttämättömien rasvahappojen lähde, joten se voi vahvistaa hiuksiasi ja ravitsee niitä juuristaan. Intiassa uskotaan vanhojen ayurvedisten perinteiden pohjalta, että hedelmän antioksidantit voivat säilyttää oman hiustesi värin kauemmin. Amla pyrkii lisäämään verenkiertoa päänahassa, se perinteisesti stimuloi hiusten kasvua.  Käytetään myös hilseen ehkäisemiseen. 

Ainesosat: Amla (Phyllanthus Emblica)

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville

Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 tesked (2,5 g) pulver i varmt vatten. Ta invärtes två gånger om dagen.

Alternativt kan du blanda amlapulver med en skvätt vatten och även använda det externt i hårbotten. Amla stödjer om du tappar hår. Amla används i Indien som hårbalsam eftersom det är känt för att behandla torrt och grovt hår. Amla är en rik källa till essentiella fettsyror, så det kan stärka ditt hår och ge det näring från rötterna. I Indien, baserat på gamla ayurvediska traditioner, tror man att fruktens antioxidanter kan hålla din egen hårfärg längre. Amla syftar till att öka blodcirkulationen i hårbotten, det stimulerar traditionellt hårväxten. Används även för att förhindra mjäll.

Ingredienser: Amla (Phyllanthus Emblica)

Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Förvara utom räckhåll för barn. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.