Novexpert Polyphenols Perfect Glow Mist – Kasvosuihke 60ml

Novexpert Polyphenols Perfect Glow Mist – Kasvosuihke 60ml

29,90 €
sis. 24 % ALV
Ranskalainen Novexpert on luonnollinen, tehokas ja hypoallergeeninen ihonhoitosarja, jonka taustalta löytyy palkittuja tutkijoita ja lääkäreitä.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Ranskalainen Novexpert on luonnollinen, tehokas ja hypoallergeeninen ihonhoitosarja, jonka taustalta löytyy palkittuja tutkijoita ja lääkäreitä. Novexpert tarjoaa tutkitusti tehokasta ihonhoitoa, kun haluat tuloksia tekemättä kompromisseja raaka-aineiden suhteen. Sarjan tuotteissa korostuvat aktiiviaineiden korkeat pitoisuudet ja luonnollisuus. Novexpert-tuotteet sopivat kaikille, myös erittäin herkälle iholle! Lisäksi tuotteet ovat vegaanisia. 

Novexpert Polyphenols Perfect Glow Mist – Kasvosuihke 

  • Sopii kaikille ihotyypeille 
  • Tasoittaa, kosteuttaa ja heleyttää 
  • Ehkäisee hyperpigmentaatiota (lisää hyperpigmentaatiota korjaavan proteiinin tuotantoa 30%)

Käyttöohje: Suihkuta puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Tarvittaessa kerrosta kasvovettä. Sopii myös meikin kiinnitykseen.

Ainesosat: Aqua (Water)°, Glycerin°, Butylene Glycol°, Lactobacillus Ferment°, Parfum (Fragrance)°, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside°, Balanites Roxburghii Seed Oil°, Dictyopteris Polypodioides Extract°, Hydrolyzed Wheat Flour°, Pancratium Maritimum Extract°, Arginine°, Citric Acid°, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder°*. 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.