Cate Nordic Beauty Nourishing Cleansing Balm Puhdistusbalmi 100ml

Cate Nordic Beauty Nourishing Cleansing Balm Puhdistusbalmi 100ml

34,90 €
sis. 24 % ALV
CaTe Nordic Beauty on uudenlainen suomalainen ihonhoitokonsepti, joka on syntynyt kokonaisvaltaisen ihonhoidon tarpeisiin.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

CaTe Nordic Beauty -tuotteissa käytetään luonnosta ja ravinnosta tuttuja tarkoin valittuja raaka-aineita. Vaikuttavina aineina on muun muassa kasviöljyjä ja -uutteita, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka suojaavat, kosteuttavat, ravitsevat ja uudistavat ihoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Tuotteet ovat kehitelty Suomessa ja valmistettu Pohjoismaissa. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, vegaanisia sekä dermatologisesti testattuja.

Nourishing Cleansing Balm:

  • Hellävarainen ja hoitava puhdistusbalmi, joka sulattaa tehokkaasti pois epäpuhtaudet, aurinkovoiteen ja meikin. 
  • Auttaa säilyttämään ihon oman suojakerroksen ja jättää ihon puhdistuksen jälkeen pehmeäksi ja kosteutetuksi. 
  • Tuotteessa on raikkaan hedelmäinen mieto tuoksu.

Käyttöohje: Sopii käytettäväksi aamuin ja illoin kaikille ihotyypeille. Hiero rauhassa 1-2 pumppausta balmia kuivalle iholle. Lisää pieni määrä lämmintä vettä emulgoidaksesi balmi maitomaiseksi. Huuhtele lopuksi kasvot lämpimällä vedellä.

Vinkki! Voit myös pyyhkiä balmin kasvoilta kostealla pyyhkeellä tai kestovanulapuilla.

Ainesosat: Canola Oil, Glycerin, Aqua, Quillaja Saponaria Wood Extract, Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Parfum *luomuviljelty raaka-aine

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.