Antipodes Divine Avocado & Rosehip Kasvoöljy 30ml
Loppunut

Antipodes Divine Avocado & Rosehip Kasvoöljy 30ml

34,00 €
sis. 24 % ALV
Antipodes® tarjoaa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Uudesta-Seelannista. Sarja valmistaa bioaktiivisia ihonhoitotuotteita luonnonmukaisista ainesosista.
Loppunut

Antipodes® tarjoaa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Uudesta-Seelannista. Sarja valmistaa bioaktiivisia ihonhoitotuotteita luonnonmukaisista ainesosista. Antipodes hyödyntää kliinisiä ja laboratoriotutkimuksia taatakseen näkyviä tuloksia. Sarjan tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä. 

Tuotteet sisältävät mm. avokadoöljyä, maailmankuulua manukahunajaa, C-vitamiinia ja viinirypäleensiemenuutetta. Tuotteissa on käytetty luomusertifoituja raaka-aineita vastuullisilta ja luotettavilta tuottajilta. 

Antipodes on kiinnittää huomiota pakkausten ympäristöystävällisyyteen: tuotteissa käytetään kierrätettävää lasia ja alumiinia sekä kasvimustetta ja biohajoavia pahvipakkauksia uusiutuvista metsistä

Antipodes Divine Avocado & Rosehip Kasvoöljy:

  • Luomusertifioitu kasvoöljy joka saa ihon sädehtimään
  • Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle iholle 
  • Ravitsee, virkistää ja elävöittää

Käyttöohje: Levitä puhdistetulle iholle kasvoveden tai seerumin jälkeen. vaihtoehtoisesti voit laittaa kasvoöljyä muutaman tipan kasvovoiteen tai naamion joukkoon.

Ainesosat: Persea americana (Avocado Pear) Oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Macadamia integrifolia (Macadamia) Nut Oil*, Rosa rubiginosa (Rosehip) Seed Oil*, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil. Fragrance of Jasmine & Sweet Orange: Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool. *Certified organic by 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.