Day Spa Yade

Hyvinvointihoitola Day Spa Yade on toiminut Helsingin Vanhassakaupungissa vuodesta 2010. Olemme erikoistuneet yksilöllisten ja kokonaisvaltaisten hoitokokonaisuuksien luomiseen. Meillä on laaja kokemus erityisesti ongelmaihojen hoidosta, kuten atopia, ruusufinni, akne ja couperosa.

Hoitolassamme on kolme hoitohuonetta sekä pieni myymälä, josta voit ostaa luonnonkosmetiikkaa sekä laadukkaita ravintolisiä ja muita terveystuotteita. Myymälämme kuuluu Suomen Terveystuotekauppiaisiin.

Valikoimistamme löydät korkealaatuisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkasarjoja, kuten Ekopharma, Beauty Garden ja Antipodes. Lisäksi iho-ongelmien hoidossa käytössämme on kotimainen, patentoitu BTB13 ammattikosmetiikkasarja.

Hoitolamme on avoinna ajanvarauksella. Tarjoamme hoitoaikoja aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Näin pystymme tarjoamaan hoitoaikoja mahdollisimman monille.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella. Helsingin keskusta pääset busseilla 78 ja 71 suoraan liikkeemme eteen. Tullessasi autolla, hoitolamme edestä löytyy 4 tunnin kiekkopaikkoja.

Day Spa Yade

Viikintie 11 Lh 1 00560 Helsinki.

044 214 9459

info@dayspayade.fi Verkkokaupan yhteydenotot info@hyvaolla.fi

Meille on myönnetty Suomen Vahvimmat Yritykset Sertifikaatti.